Coaching

Particulieren

We kennen allemaal wel die momenten waarop het lijkt alsof we hopeloos zijn vastgelopen in ons eigen leven. We zouden het zo graag anders willen doen, maar het lukt maar niet om de eerste stap te zetten. We piekeren. We zijn besluiteloos. En we blijven onszelf maar herhalen. Er verandert niks. We zetten relaties voort die ons ongelukkig maken. We blijven werk doen terwijl we dromen van een andere baan. We schrijven ons bij nader inzien toch maar niet in voor de opleiding die we altijd al wilden doen. We laten weer over ons heen lopen door die ene vriend. We durven toch dat familielid niet te bellen met wie we zo graag dingen zouden uitpraten. We zijn verdwaald in onze gedachten en zitten vast in onze patronen.

Een coach kan helpen om uw gedachten te ordenen en patronen te ontdekken en te herkennen. Tijdens een gelijkwaardig gesprek stelt de coach vragen die u inzicht geven in uw situatie. Vervolgens helpt de coach u bij het zoeken naar een oplossing. Hierbij gebruikt de coach beproefde methodes die aansluiten bij uw situatie en doel. Op die manier is het al mogelijk om binnen 1 tot 6 gesprekken resultaat te boeken.

Organisaties

Ook organisaties hebben patronen die groei kunnen belemmeren. U wilt met uw organisatie een nieuwe weg inslaan, maar uw medewerkers blijven maar de hakken in het zand zetten. Binnen het team lopen de onderlinge spanningen voor de zoveelste keer op en dat gaat ten koste van de resultaten. Het lukt u maar niet om medewerkers vast te houden en het wordt steeds moeilijker openstaande vacatures in te vullen. Zelfs uw rots in de branding heeft laten weten dat hij zoekt naar meer uitdaging. En nu zit die ene medewerker die altijd klaar stond ook nog thuis met burn-out klachten. U heeft niet een hele HR-afdeling om deze zaken voor u op te lossen, maar u heeft ook geen tijd om het zelf te doen. Een kostbaar consultancybureau inhuren vindt u onzin.

Een organisatiecoach kan u helpen om de betrokkenheid van uw medewerkers te vergroten en de samenwerking te verbeteren. Daarnaast kan een organisatiecoach u ontzorgen bij personeelsontwikkeling, verzuimbegeleiding of outplacement.

Tarieven